Nieuws/Entertainment
2019225568
Entertainment

Youp van ’t Hek onwel geworden tijdens voorstelling

Vrijdagavond is cabaretier Youp van ’t Hek tijdens zijn show onwel geworden in Rotterdam. De voorstelling is afgelast en Van ’t Hek is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn manager laat aan De Telegraaf weten dat de voorstelling inderdaad is onderbroken, maar er verder nog geen details bekend zijn.

Volgens aanwezigen in de zaal zou hij net een half uur met zijn voorstelling zijn begonnen, toen hij plotseling moeilijk uit zijn woorden kwam. Naar omstandigheden zou de 65-jarige cabaretier het goed maken.

Zo’n vier jaar geleden is Van ’t Hek al eens eerder tweemaal onwel op het podium geraakt. Hierna heeft hij zijn gehele tournee afgezegd een open hartoperatie ondergaan. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Voor zaterdag stond er wederom een show van Van ’t Hek gepland, ook deze show is geannuleerd. Van zijn voorstelling Met de kennis van nu zijn er tot 20 februari 2020 zo’n 50 shows gepland in Nederland en België. Naar verwachting zal maandag meer bekend zijn over of de komende voorstellingen wel door kunnen gaan. Mensen met een kaartje krijgen hierover de komende week bericht.