Nieuws/Entertainment
2019253
Entertainment

Zoon Céline Dion succesvol als rapper

Waar zijn moeder Céline Dion monsterhits scoorde met nummers als My Heart Will Go On en That’s The Way It Is, gooit René-Charles Angélil het muzikaal over een heel andere boeg. De 17-jarige zoon van de Canadese zangeres en haar overleden echtgenoot René Angélil ambieert een carrière als rapper en lijkt momenteel aardige stappen te zetten richting zijn droom.

René-Charles, wiens artiestennaam Big Tip is, scoorde goed in de ’new & hot’ hitlijst van Soundcloud en postte daarover enthousiast op zijn Twitter account. „Wow! Op nummer 1 en 3, ontzettend bedankt allemaal!”

Ook re-tweette hij een aantal Amerikaanse nieuwsberichten, waarin melding werd gemaakt van ’Dion Junior’. In zijn raps rekent René-Charles af met zijn zogenaamde ’haters’, die beweren dat hij geen eigen stijl heeft en ’slechts een rijkeluisjochie is met een hobby’. „De appel valt niet ver van de boom en ik ga het ook maken. Ik ga er komen, hoe dan ook. Misschien heb ik wel de juiste sleutels tot succes op zak, maar die wil ik nog niet gebruiken. Ik kan het zelf.”

De ambitieuze rapper woont samen met moeder Céline en zijn broertjes Nelson en Eddy in Las Vegas, waar de zangeres inmiddels een aantal jaar een vaste residentie heeft.