Entertainment/Sterren
2021425034
Sterren

’Hij heeft ons veel steun gegeven’

Alec Baldwin woont privé-herdenking Halyna Hutchins bij

Acteur Alec Baldwin heeft een besloten herdenking bijgewoond van Halyna Hutchins, de cameravrouw die hij neerschoot. Ook haar echtgenoot en zoontje waren aanwezig, schrijft Nieuwsblad op basis van berichten van Showbiz411.

De 42-jarige filmmaker Halyna Hutchins stierf vrijdag na een ongeval met een vuurwapen op de set van de westernfilm ’Rust’. Acteur Alec Baldwin moest een scène opnemen waarbij hij een wapen afvuurde, maar er ging iets mis. Het wapen dat gebruikt werd, bleek een echte kogel te bevatten. Halyna Hutchins werd dodelijk geraakt, regisseur Joel Souza raakte gewond aan zijn schouder.

Baldwin is naar verluidt erg aangeslagen door wat er gebeurde. Hij betuigde op Twitter zijn medeleven voor de familie van Halyna Hutchins. „Er zijn geen woorden voor”, schreef hij.

Volgens Showbiz411 woonde Baldwin vrijdagnacht de privé herdenking voor Halyna Hutchins bij. Zaterdagavond wordt een publieke herdenking gehouden in het stadion van Alburquerque.

’Ik heb met Baldwin gesproken’

Ondertussen heeft ook Matthew Hutchins, de echtgenoot van Halyna, kort gereageerd. Aan Daily Mail liet Matthew Hutchins weten dat hij met Baldwin gesproken heeft. „Hij heeft ons veel steun gegeven.”

Op Twitter deelt Matthew Hutchins een eerbetoon aan zijn vrouw. „Halyna heeft ons allemaal geïnspireerd met haar passie en visie. Wat ze nalaat, is te belangrijk om in woorden te kunnen vatten. Dank aan iedereen om beelden en verhalen over haar leven te delen.”