Nieuws/Entertainment
2022376
Entertainment

Ex van Avicii bijt van zich af

Avicii’s ex-vriendin Tereza Kačerová is het beu dat internettrollen het overlijden van Avicii in haar schoenen proberen te schuiven. In een emotioneel verhaal op Instagram vertelt het Tsjechische model dat het gepest nu echt moet ophouden.

Kačerová vertelt over hoe moeilijk ze het heeft met zijn dood en ze niet weet wat ze met haar verdriet aanmoet. „Ik kan niet eens meer bijhouden hoe vaak ik al bier heb gedronken voordat ik mijn tanden heb gepoetst”, viel te lezen in het eerste -en inmiddels verwijderde- deel van haar post.

„Ten tweede, jullie weten niet eens hoe hij zijn eieren graag at, maar jullie lijken allemaal te weten dat hij nooit van mij kon houden, omdat ik te wild voor hem zou zijn? Terwijl je nog nooit een van ons tweeën ontmoet hebt? Beseffen jullie dat het lelijke individuen zoals jullie waren, die het voor mensen als Tim moeilijk maakten om in de schijnwerpers te leven? Zie je hoe ironisch dat is?”

In het bericht dat nog wél op Instagram staat, laat ze weten dat sommige zogenaamde fans zelfs zo ver gaan dat ze haar familie en vrienden lastigvallen. Ze adviseert hen professionele hulp te zoeken, omdat dit gedrag niet normaal is. Kačerová sluit kort maar krachtig af: „Aan degene die gemeen tegen mij zijn, omdat ze het idee hebben dat we met elkaar concurreerden om Tim: Laat ik duidelijk zijn, er was nooit sprake van deze strijd, jullie deden in ieder geval niet mee.”