Nieuws/Entertainment
2028821959
Entertainment

Spotje over vermiste man tijdens tv-optreden Carole Baskin

Carole Baskin

Carole Baskin

De familie van de vermiste man van Tiger King-ster Carole Baskin heeft zendtijd gekocht in het reclameblok van de eerste aflevering van Dancing With The Stars van dit seizoen. De dierenactiviste is een van de deelnemers aan de dansshow.

Carole Baskin

Carole Baskin

Don Lewis wordt sinds 1997 vermist, en werd in 2002 officieel doodverklaard. In de populaire serie Tiger King beschuldigt Baskins aartsvijand Joe Exotic haar ervan iets met zijn vermissing te maken te hebben gehad. Hij suggereert daarbij zelfs dat Carole haar echtgenoot heeft vermoord en zijn lichaam aan de tijgers in haar natuurpark heeft gevoerd.

In het spotje dat maandagavond werd uitgezonden komen de drie dochter van Don, een succesvolle zakenman, aan het woord. Zij zeggen dat ze hun vader missen en antwoorden willen op hun vragen over zijn verdwijning. Dons assistente stelt in het filmpje dat de familie vooral op zoek is naar gerechtigheid, en hun advocaat vraagt het publiek om iets van zich te laten horen als ze meer informatie hebben. De familie looft een beloning uit van 100.000 dollar voor de tip waarmee de zaak wordt opgelost.