Nieuws/Entertainment
2031907
Entertainment

Eerste optreden Meek Mill sinds arrestatie

Meek Mill

Meek Mill

Bezoekers van het Rolling Loud Festival in Miami wisten niet wat ze zagen, toen Meek Mill afgelopen weekend ineens door DJ Khaled als ’surprise guest’ werd aangekondigd. Het was de eerste keer dat de rapper weer optrad sinds zijn veelbesproken arrestatie en vrijlating vorige maand.

Meek Mill

Meek Mill

„Het voelt fantastisch om terug te zijn in vrijheid met zo’n geweldig publiek voor me. Ik wil iedereen die mij heeft gesteund enorm bedanken, jullie hebben gestreden voor mijn vrijheid. Men probeerde mij en mijn dromen kapot te maken, maar nu sta ik hier vanavond in Miami”, aldus Meek.

De rapper was zo’n twintig minuten lang te horen met een medley van zijn nummers. Onder andere Diddy tweette een filmpje van Meeks optreden, met daarbij de tekst: „Welkom thuis, Meek!”

Onlangs werd bekend dat de geplaagde rapper, in samenwerking met Amazon en Jay Z’s Roc Nation, een documentaireserie maken over het strafrechtelijk systeem in de Verenigde Staten. In de documentaire wordt het pad naar de roem van Mill belicht en staat zijn jarenlange strijd met rechters centraal.