Nieuws/Entertainment
2032657561
Entertainment

Dolly Parton wil fotoshoot Playboy overdoen voor 75e verjaardag

Dolly Parton

Dolly Parton

Dolly Parton viert begin volgend jaar haar 75e verjaardag. Een mooie mijlpaal die de Amerikaanse countryster groots wil vieren. Zo wil de zangeres haar fotoshoot voor de Amerikaanse Playboy uit 1978 graag overdoen, vertelt ze zondag aan de Australische tv-show 60 Minutes.

Dolly Parton

Dolly Parton

„Ik ben van plan om weer op de cover van Playboy te staan”, zegt Dolly. „Het lijkt me zo grappig. Als zij het aandurven. Ik weet niet of ze het willen.”

De zangeres denkt zelfs dat ze het zwarte pakje dat ze destijds droeg - met konijnenoortjes op haar hoofd - nog past. „Ik zou het vast nog steeds kunnen gebruiken. Misschien. Mijn borsten zijn nog steeds hetzelfde”, zegt Dolly lachend, doelend op een van haar vele ingrepen. „Ik heb mijn eigen look. Ik ben een soort stripfiguur en stripfiguren worden niet echt ouder.”

Op haar 90e verwacht de zangeres dan ook dat haar uiterlijk onveranderd is. „Alleen meer make-up en een groter kapsel.” Over het geheim waardoor Dolly nog steeds goed voor de dag komt, is ze heel duidelijk. „Ik zeg altijd goede belichting, goede make-up en goede artsen. En een positieve houding kan ook geen kwaad.”