Entertainment/Sterren
2035544788
Sterren

Nog steeds geen spoor van vermiste acteur Julian Sands

De politie in Californië heeft nog geen enkel spoor gevonden van de verdwenen acteur Julian Sands. Dat meldt de BBC. Het is inmiddels twaalf dagen geleden dat de 65-jarige Britse ster verdween tijdens een wandeltocht door een besneeuwde bergketen in San Bernardino. Zijn auto werd wel aangetroffen aan de rand van de bergketen.

Sands is sinds 13 januari vermist. Zijn telefoon blijkt op 15 januari nog contact te hebben gemaakt met een gsm-mast in het gebied rond Mount Baldy. Hierdoor kregen hulpdiensten beter zicht op de locatie van Sands. Een uitgebreide speurtocht leverde tot nu toe niets op. Indien het weer het toelaat gaat de zoektocht door, beklemtonen de autoriteiten.

Het gebied wordt al wekenlang geteisterd door slecht weer. Daardoor is het zoeken met helikopters in de hoger gelegen berggebieden nog niet mogelijk geweest.

De Britse acteur begon zijn filmcarrière met het spelen van diverse bijrollen. In 1984 speelde hij in de films Oxford Blues en The Killing Fields. In 1985 speelde hij een hoofdrol in de film A Room with a View, wat zijn doorbraak betekende.