Nieuws/Entertainment
2036086
Entertainment

’Moeder Doria leidt Meghan naar het altaar’

Prins Harry en Meghan Markle.

Prins Harry en Meghan Markle.

De soap rondom Thomas Markle, de vader van prins Harry’s aanstaande bruid Meghan, blijft maar doorgaan. Nu Harry en Meghan in een officieel statement om respect en begrip hebben gevraagd voor Meghans vader, is de grote vraag: wie brengt de bruid nu naar het altaar? Volgens TMZ is dat een beklonken zaak: moeder Doria Ragland.

Prins Harry en Meghan Markle.

Prins Harry en Meghan Markle.

De Amerikaanse entertainmentsite meldde eerder al dat Thomas niet naar Engeland zou afreizen voor het huwelijk van zijn dochter, ’om de koninklijke familie niet verder in verlegenheid te brengen’. Eerder deze week werd bekend dat hij zich zou hebben laten uitbetalen voor het maken van paparazzi foto’s, iets waarvoor Meghans halfzus Samantha de schuld op zich nam. Het hele idee zou uit haar koker gekomen zijn. Ook zou Thomas afgelopen week een hartaanval hebben gehad, die naar verluidt veroorzaakt is door alle stress rondom het huwelijk van Harry en Meghan.

Meghan met haar moeder, Doria Ragland.

Meghan met haar moeder, Doria Ragland.

Moeder Doria, met wie Harry een goede band heeft, had al een belangrijke rol in de plechtigheid. Zij zou haar dochter vanuit haar hotel vergezellen naar de kerk, waar de twee in het huwelijk treden. Volgens TMZ breidt haar takenpakket zich uit, nu Meghan iemand anders nodig heeft om haar te begeleiden.

Een woordvoerder van Kensington Palace wilde geen antwoord geven op de vraag of Thomas nu wel of niet zijn dochter zaterdag naar het altaar zal begeleiden.