Nieuws/Entertainment
2037586
Entertainment

Temptation-breuk: relatie Chloë en Kevin voorbij

Hoewel het er vorige week nog op leek dat het eindelijk officiëel aan was tussen Temptation Island deelnemer Kevin en verleidster Chloë, zegt de Vlaamse nu dat ze er een punt achter heeft gezet.

„Hij bleef maar flirten met andere meisjes. Ik weet niet of hij me ook echt heeft bedrogen, maar alleen al uit zelfrespect moest ik me de sterkere persoon tonen”, vertelt Chloë aan Dag Allemaal. Ze vervolgt: „Want anders had hij me sowieso binnen de kortste keren gekwetst. Dus ja...”

Ook claimt Chloë dat Kevin nog contact had met zijn ex Megan. „Mochten ze een kind hebben, dan zou ik daar alle begrip voor hebben. Maar nu... Dat contact hoeft toch niet meer? Nee, dan is het beter dat ik er de stekker uittrek, zo kunnen we nog altijd vrienden blijven. Ik vind Kevin in dit geval trouwens hypocriet.”

Later legt ze uit dat ze hem hypocriet vindt, omdat hij boos werd toen ze verleider Joshua, waarmee ze eerder het bed heeft gedeeld, tegenkwam op straat. Hierover zegt ze: „Omdat hij zich kwaad maakte toen ik toevallig Joshua eens was tegengekomen. Ik ben niet meer bevriend met Joshua op Facebook of op Instagram. Wij zien of horen elkaar nooit. En dat terwijl hij de hele tijd contact blijft houden met Megan, die trouwens ook een lief heeft.”

Over Kevin’s reactie is Chloë kort en duidelijk, zo vertelt ze dat hij er zich direct bij neerlegde. „Voor mij nóg een bewijs dat onze relatie voor Kevin weinig of niks betekende”, aldus de Vlaamse schone.