Nieuws/Entertainment
2038897
Entertainment

’Coleen en Wayne Rooney stappen opnieuw in het huwelijksbootje’

Na het incident met een andere vrouw in september vorig jaar, halen Coleen (32) en Wayne (32) alles uit de kast om hun huwelijk te redden. Volgens The Sun willen ze zelfs elkaar op hun tienjarig huwelijksjubileum opnieuw hun jawoord geven.

De voetballer heeft zijn best gedaan om het hart van zijn vrouw terug te winnen, nadat hij was opgepakt wegens rijden onder invloed. Tot overmaat van ramp bleek dat de auto waarin de voetballer reed, eigendom was van Laura Simpson. De kantoormedewerkster zou vervolgens hebben verklaard dat ze met Wayne had gezoend en dat de wilde nacht zou zijn geëindigd in seks tussen de twee. Later ontkende Simpson dit.

Een bron laat aan Heat Magazine weten: „Wayne wil graag hun jubileum in stijl vieren door hun huwelijksgeloften te vernieuwen op het strand, omringd door vrienden en familie.”

Het nieuws is een tikkeltje opmerkelijk, want Coleen heeft eerder aan Reveal verteld dat ze nog even wil wachten met het opnieuw geven van haar jawoord. „Het voelt nog maar kort geleden dat we trouwden in 2008, dus om mijn huwelijksgeloften nu al te vernieuwen.. dat lijkt me eerder iets voor de toekomst.”