Entertainment/Gossip
2039114532
Gossip

’Harry en Meghan hebben spijt van timing interview met Oprah’

Meghan en prins Harry hebben volgens een insider ’spijt’ van de timing van het interview met Oprah Winfrey, nu prins Philip is overleden. Wel zouden ze beweren dat ze geen invloed hadden op wanneer het uitgezonden zou worden.

Het explosieve interview werd namelijk uitgezonden toen prins Philip opgenomen was in het ziekenhuis. Maar, hoewel ze spijt hebben van de timing van het interview, zouden ze wel het gevoel hebben dat het iets was wat ze moesten doen, vertelt de bron aan Heat Magazine. „Ze wilden hun zegje doen en zagen geen andere manier om dat te kunnen. Over de liefde die Harry en Meghan voor de Queen en Philip voelen bestaat geen twijfel.”

Harry had zijn opa voor zijn overlijden al ruim een jaar niet meer gezien, ondanks dat hij een goede band met de hertog van Edinburgh had. Dit bleek ook uit de manier hoe hij over Philip sprak tijdens het interview. Harry zou het jammer vinden dat Philip nooit de kans heeft gekregen om zijn zoontje Archie te leren kennen en nooit zijn ’achterkleindochter’ zal ontmoeten.

Ook beweert de ingewijde dat Meghan en Harry hopen dat hun band met Charles, William en Catherine ooit beter zal zijn.