Nieuws/Entertainment
2039880
Entertainment

Sander Lantinga wordt voor derde keer vader

Sander Lantinga en zijn vrouw Tessel verwachten hun derde kind. Dat maakte het oudste kind van de 538-dj, Klaas, dinsdagmiddag bekend in De Coen en Sander Show.

Sander belde zijn driejarige zoontje vanuit de studio. Nadat Klaas had verteld dat hij ’lekker en lang’ had geslapen, vroeg Sander wat hij ’ome Coen’ moest vertellen. „Mama heeft een baby in de buik”, zei de peuter vervolgens.

„Ik word voor de derde keer vader”, verduidelijkte Sander. „Mooi hè. De vorige twee keer heb ik het zelf verteld en nu is mijn lieve schatje Klaas zo oud, bijna vier, dat hij het kan zeggen.” Klaas leek niet echt onder de indruk van het nieuws. Nadat Coen Swijnenberg hem feliciteerde, zei de peuter: „Ik krijg cola, een ijsje-cola!”

Sanders vrouw is begin november uitgerekend. Klaas kwam op 28 mei 2014 ter wereld. Eind april 2016 voegde dochter Molly zich bij het gezin. „We hebben nog één keer zin om het hele circus aan te gaan”, zei Sander dinsdag. Toen hij in oktober 2015 de komst van zijn tweede kind aankondigde, zei Sander al er „wel een knoop in te leggen.”