Nieuws/Entertainment
2040271
Entertainment

Caroline Flack: ’Ik trouw waarschijnlijk in een pub’

Caroline Flack

Caroline Flack

Daar waar de meesten vrouwen fantaseren over een droombruiloft in een prachtige zaal of op een romantische locatie, verwacht actrice en presentatrice Caroline Flack juist te trouwen in een pub.

Caroline Flack

Caroline Flack

Caroline maakte onlangs bekend dat ze verloofd is met haar vriend Andrew Brady, maar ze heeft vooralsnog geen concrete plannen voor de aankomende bruiloft. „Ik denk dat we het alleen met goede vrienden en familie vieren, waarschijnlijk in een pub”, vertelt ze aan Bang Showbiz.

De Britse schone, die eerder een relatie had met Harry Styles, geeft toe vreselijk slecht te zijn in dingen organiseren, maar over één ding bestaat geen twijfel: „Mijn zus wordt mijn maid of fun. Dat is het enige dat ik al wel heb besloten”, laat ze aan de Britse Metro weten.

Flack is pas sinds begin 2018 samen met Brady, maar ze heeft geen moment hoeven twijfelen toen ze haar vriend op zijn knie zag zakken en haar ten huwelijk vroeg: „Het kwam totaal onverwacht en het aanzoek was ook niet echt bijzonder, maar vanaf de eerste date voelde het alsof ik hem al jaren kende. Ik had dat gevoel nog nooit gehad.”