Nieuws/Entertainment
2040816
Entertainment

Patty Brard keert terug naar Nederland

Antoine van de Vijver en Patty Brard

Antoine van de Vijver en Patty Brard

Patty Brard is het op en neer reizen tussen Nederland en Ibiza beu en heeft daarom besloten om volgende week met haar man Antoine weer in Nederland te gaan wonen.

Antoine van de Vijver en Patty Brard

Antoine van de Vijver en Patty Brard

De presentatrice woont op het Spaanse eiland, waar Antoine, die architect is, veel opdrachten heeft. Voor haar werk moet Brard nog geregeld naar Nederland en daar wil ze dus vanaf. „Zoals gewoonlijk moeten we kiezen of delen en nu gaan we het een keer, na tweeëneenhalve maand, de andere kant op doen” vertelt ze in haar videoblog op LINDA.tv.

„We verhuizen met zijn allen aanstaande week naar Nederland. Zodat ik mijn werk daar kan blijven doen en niet de hele tijd op en neer hoef te reizen. Dan gaat Antoine een paar keer op en neer reizen naar Ibiza, zodat alle werelden weer een beetje gelijk getrokken kunnen worden en ik niet zo hysterisch veel hoef te reizen.”

Sinds haar maagverkleining is Patty zeventien kilo afgevallen, maar het gaat haar nog niet snel genoeg. Daarom heeft ze besloten om het roer om te gooien en te gaan onthaasten. Ze wil rust in haar leven en vrede hebben met het feit dat niet alles zo snel gaat als ze zou willen. Daarin past het minder hoeven te reizen ook goed.