Nieuws/Entertainment
2045925
Entertainment

Sylvia Geersen werd mishandeld door ex

Sylvia Geersen

Sylvia Geersen

Syvia Geersen is sindskort weer single na de prille relatie met Jezaya, maar nu pas vertelt ze het heftige verhaal over haar leven met haar relatie daarvoor. In een interview met Grazia laat ze weten nog altijd door de agressieve Rogelio Castro Martinez te worden lastig gevallen. „Hij is onvoorspelbaar, maar ik laat me niet bang maken.”

Sylvia Geersen

Sylvia Geersen

Sylvia dacht in Rogelio haar droomman te hebben gevonden en kon haar geluk dan ook niet op toen zij elkaar in januari 2016 beloofden en er voor altijd in voor- en tegenspoed voor elkaar te zijn. Helaas voor het model was er vooral sprake van tegenspoed toen bleek dat Rogelio last had van woerdeaanvallen en deze op zijn vrouw afreageerde.

’Het lijkt wel een hoororfilm’

„Hij is onvoorspelbaar en kon enorme agressieve aanvallen hebben. Meestal moet het meubilair het ontzien, maar hij heeft mij ook een keer aangeraakt. We zaten in de auto en hij werd zo gek dat hij me bij mijn haren pakte en mijn hoofd tegen het dashboardkastje sloeg, terwijl hij keihard over de weg scheurde. Ik dacht: dit nooit meer.”

In mei 2017 is de maat vol en vraagt Sylvia de scheiding aan, maar Rogelio weigert deze te tekenen. Op sociale media houdt hij zelfs de schijn op dat de twee nog steeds samen zijn. „Het ene moment krijg ik mailtjes hoe precious ik ben, dan weer dreigt hij in een filmpje mijn vriend te vermoorden. Wat ik vooral creepy vind aan de filmpjes, is de rustige manier waarop hij dat zegt. terwijl hij met een mes loopt. Het lijkt wel een horrorfilm.”