2046336
Entertainment

Meghan smeekt ex om geen sitcom over haar te maken

Meghan Markle heeft voorkomen dat er een sitcom over haar leven wordt gemaakt. Haar ex, Trevor Engelson, was samen met Fox-TV bezig met de serie, maar staakt nu zijn plannen.

De sitcom vertelt het verhaal van een Amerikaanse vrouw die naar Engeland verhuist om daar te trouwen met een lid van de koninklijke familie. Je hoeft dan ook geen genie te zijn om te bedenken dat Trevor de serie baseerde op zijn ex Meghan.

De verloofde van prins Harry maakte zich echter ernstige zorgen over het project en heeft haar ex gesmeekt te stoppen. Een bron vertelt aan The Sun: „Het project van Trevor staat momenteel on hold. Meghan heeft eerst een aantal vrienden ingeschakeld om met haar ex te praten, zij hebben de druk op Trevor steeds opgedreven. Nu heeft hij besloten om ermee te kappen.”

Meghan had van 2004 tot en met 2012 een relatie met Trevor, waarvan ze de laatste 20 maanden getrouwd waren. De twee gingen vanwege ’onverenigbare verschillen’ uit elkaar. Zaterdag 19 mei stapt Meghan opnieuw in het huwelijksbootje.