Nieuws/Entertainment
2048093
Entertainment

Jeroen Pauw kwetst Brard met dochter-opmerking

Patty Brard met haar dochter Priscilla Nasi

Patty Brard met haar dochter Priscilla Nasi

Patty Brard vond het verschrikkelijk dat Jeroen Pauw in zijn uitzending gisteravond beweerde dat zij geen moeite zou doen het contact met haar dochter Priscilla te herstellen.

Patty Brard met haar dochter Priscilla Nasi

Patty Brard met haar dochter Priscilla Nasi

De twee hadden een gesprek in de talkshow Pauw naar aanleiding van het nieuwe tv-programma BN’ers in Therapie. In de aflevering van Patty Brard komt de relatie met haar dochter Priscilla aan de orde; zij verwijt haar dat ze altijd aan het werk is en er niet voor haar is geweest.

Volgens Jeroen Pauw is het tegenstrijdig dat Patty aan de ene kant zegt dat ze de relatie met haar dochter graag wil herstellen, terwijl ze tegelijk beweert dat ze Priscilla al acht jaar niet gezien heeft. „Dan heb je daar denk ik nog niet echt heel veel haast mee gemaakt.”

Die opmerking schiet de tv-persoonlijkheid in het verkeerde keelgat. „Nou, dat zijn jouw conclusies. Dit is nou precies het verhaal van de therapie; dat je sommige dingen wel bespreekt en sommige niet. Ik bespreek met jou niet in hoeverre ik wel contact met haar probeer te krijgen of niet.”

BN’ers In Therapie begint vanavond om 20.30 uur op RTL 5. Naast Patty Brard doen ook Patricia Paay, Javier Guzman, Bibian Mentel, Glenn Helder en Ismail Ilgun.