Nieuws/Entertainment
2052861
Entertainment

Catfish-presentator ontkent ongepast gedrag

Nev Schulman ontkent ten zeerste dat hij zich ongepast heeft gedragen tijdens de opnames van zijn show Catfish. In een verklaring aan onder meer de Los Angeles Times stelt hij donderdag dat hij meerdere getuigen heeft die voor hem in kunnen staan.

Eerder op de dag maakte zender MTV bekend dat de productie van Catfish is stilgelegd, nadat een voormalige deelneemster een video op YouTube had geplaatst waarin ze beweert dat Nev ongepaste opmerkingen tegen haar maakte tijdens het filmen van de aflevering waarin ze te zien was. Hij zou haar onder meer herhaaldelijk hebben gevraagd naar haar seksuele voorkeur en hebben opgeschept over het formaat van zijn geslachtsdeel. Ook zou hij een productie-assistente hebben lastiggevallen.

LINK:catfish-presentator-nev-schulman-beschuldigd-van-seksueel-wangedrag

„Het gedrag dat wordt beschreven in de video heeft nooit plaatsgevonden en gelukkig is een aantal voormalige collega’s die aanwezig waren in die periode bereid om de waarheid aan het licht te brengen”, aldus Nev in de verklaring.

In Catfish staan Nev, Max en zijn team mensen bij die bedonderd zijn door online geliefden die zich anders voor hebben gedaan dan ze zijn. MTV liet donderdag weten de beschuldigingen ’erg serieus’ te nemen. De zender is een onderzoek gestart naar het gedrag van de presentator.