Nieuws/Entertainment
2053683617
Entertainment

André Hazes denkt nog altijd aan trouwen

Ondanks alle geruchten rond de relatie van André Hazes en Monique, heeft de zanger zijn hoofd nog altijd in de wolken. André hint namelijk op een huwelijk...

Vorige week reageerde Hazes nog op alle geruchten aan Privé. Via een appje liet hij weten: „Ik zal liegen als ik niet zou zeggen dat mijn leven momenteel overhoop ligt. Het was de bedoeling dat ik in oktober met het gezin naar Disneyland Parijs zou gaan, maar dat is allemaal onzeker geworden. Het belangrijste is dat nu alle aandacht naar kleine André gaat. Hij verdient een mooi leven.”

Hoewel de zanger hiermee lijkt te bevestigen dat hun relatie op springen staat, als hij al niet voorbij is, kijkt hij vol goede moed naar de toekomst. „Misschien op een dag...”, schrijft hij op zijn Insta Stories bij een trouwfoto van Monica en Chandler uit Friends. „Je trouwt niet met iemand waarmee je kunt leven, je trouwt met iemand waarmee je niet zonder kunt”, vervolgt hij.

Maar wie zijn bruid zal zijn? Dat blijft vooralsnog gissen...

Opmerkelijk genoeg leek het er dinsdag nog op dat er geen (online) contact meer zou zijn tussen Hazes en Nikkie Plessen, met wie hij vermoedelijk een scheve schaats zou hebben gereden. De redactie van Flair kwam erachter dat de twee elkaar niet meer volgden op Instagram. Dit bleek echter van korte duur. Inmiddels liken de twee elkaars foto’s weer.