Nieuws/Entertainment
2054378
Entertainment

Sanne Langelaar in verwachting

Voor de 34-jarige actrice Sanne Langelaar gaat een gekoesterde wens in vervulling. Via Instagram maakte ze bekend dat ze samen met haar vriend, de acteur David Lucieer, een kind verwacht.

Op Instagram heeft ze een foto gezet waar ze als een zielig hoopje onder een deken op de bank ligt. „Deze foto is een vrij nauwkeurige weergave van de afgelopen maanden: uitgeteld op de bank terwijl ik probeer iets te eten naar binnen te proppen tegen de misselijkheid. Gelukkig krijgen we er wel iets geweldigs voor terug. EEN BABY! David en ik zijn dolblij en kunnen niet wachten om onze kleine spruit te ontmoeten”, schrijft ze.

Vorig jaar zei Sanne op Radio 10 dat ze ’zeker’ kinderen wilde, en zich realiseerde dat haar leven zal veranderen als ze moeder is. „Ik denk op het moment dat er kinderen zijn, dat je afscheid moet nemen van dingen als uitslapen. En van dingen als spontaan uitgaan met vrienden. Ik vind het een mooi en bijzonder iets, maar zie ook bij mensen om me heen dat het enorm zwaar is.”

Over de vader van haar kind zei Sanne toen, zonder de naam van David Lucieer te noemen: „Ik heb enorm de juiste man, dus dat zit wel snor.” Sanne is bekend van haar rollen in Verliefd op Ibiza, Michiel de Ruyter, Soof en Dagboek van een callgirl.