Nieuws/Entertainment
2055613
Entertainment

Assistente van Blac Chyna overleden

Lorena Hernandez, de 34-jarige assistente van Blac Chyna, is enkele dagen nadat in het ziekenhuis de machines die haar in leven hielden zijn uitgeschakeld, overleden.

Hernandez, al geruime tijd de rechterhand van de 30-jarige realityster, raakte begin dit jaar in coma nadat ze was getroffen door drie hersenbloedingen kort na elkaar. Haar familie zag in dat er geen hoop meer was op herstel en besloot de apparatuur van Lorena eerder deze week uit te laten zetten.

De nabestaanden hebben een rechtszaak aangespannen tegen Chyna, die eigenlijk Angela Renée White heet. Haar wordt verweten dat ze als werkgeefster geen enkele financiële compensatie heeft gegeven aan haar assistente. Chyna ontkent dit en zegt wel degelijk te hebben geholpen.

De familie heeft een GoFundMe-pagina opgezet die geld moet inzamelen om de ziekenhuisrekening te betalen. Rob Kardashian en rapper Tyga, beiden exen van Chyna, hebben samen 15.000 dollar (12.700 euro) gestort op de GoFundMe-inzameling. De familie van Hernandez heeft toegestemd in orgaandonatie.

Lorena had ook al een beroerte in 2017, maar herstelde daarvan en bleef werken voor haar bazin om haar kledinglijn en dagelijkse taken te ondersteunen.