Nieuws/Entertainment
2058589
Entertainment

Glennis Grace is ’waanzinnig verliefd’

Glennis Grace is tot over haar oren verliefd, vertelt ze vrijdagavond aan Shownieuws. Wie het is, wil ze niet onthullen, maar er zijn vermoedens om wie het gaat.

De zangeres maakte vandaag bekend dat ze meedeed aan America’s Got Talent, wat ze enorm spannend vond. „Ik stond daar voor Simon Cowell, Mel B., Howie Mandel en Heidi Klum en was bloednerveus.” Maar op het moment dat ze hierover vertelt, straalt ze en desgevraagd geeft Glennis dan ook toe: „Ik ben waanzinnig verliefd, he’s there!”.

Ondertussen kwam de zangeres donderdag met haar nieuwe single Walk on Water, een liefdesliedje over een onmogelijke relatie. Of het slaat op haar eigen nieuwe liefde? Volgens Shownieuws zou de man die haar in vuur en vlam doet staan, namelijk heel goed de zestien jaar jongere gitarist Lévy (23) uit haar band kunnen zijn. Het grote leeftijdsverschil - over een maand wordt Glennis veertig - zou volgens hen ook de reden kunnen zijn dat ze voorlopig nog niets erover wil onthullen.

Kinderwens

Eerdere geruchten over een mogelijke relatie tussen de twee, zijn door de gitarist tot heden ontkend. En van Glennis Grace zullen we het ook niet horen. Het enige dat zij erover los laat: „Hij is half Nederlands.” En mocht hij de ware blijken te zijn, dan zet ze met hem graag een volgende stap. „Een kinderwens heb ik sowieso heel erg.”

Ook op Instagram is geen spoor terug te vinden van de man in Glennis’ leven. De jonge gitarist komt alleen voor op een foto in november vorig jaar, waarbij zij schreef: „Met deze twee boefjes gisteravond een gig gedaan in het Concertgebouw te Amsterdam.” Het linker ’boefje’ op de foto is Lévy.