Nieuws/Entertainment
2063940494
Entertainment

Tweede seizoen voor Matthijs gaat door; afsluiter met Rob de Nijs oogst lof

Matthijs van Nieuwkerk is vanaf augustus terug met zijn zaterdagavondshow Matthijs gaat door. De presentator maakte zaterdagavond in de laatste uitzending van de eerste reeks bekend dat hij groen licht heeft gekregen voor een tweede seizoen.

Matthijs gaat door, een voortvloeisel uit De Wereld Draait Door, was eind januari voor het eerst op de buis. Van Nieuwkerk, die op oudejaarsavond al een voorproefje gaf van zijn nieuwe programma, had eerder willen beginnen. Maar vanwege een coronainfectie moest hij de première van zijn zaterdagavondshow twee weken uitstellen.

Het eerste seizoen van de show, waarin muziek een grote rol speelt en een prominente rol is weggelegd voor de Sven Hammond Big Band, trok doorgaans meer dan een miljoen kijkers. In de aflevering van zaterdagavond waren een groot aantal winnaars van de Edison Pop te gast. Willeke Alberti sloot de uitzending af met het nummer Eeuwig jong, dat ze zong voor Rob de Nijs. De Nijs kreeg dit jaar zijn zesde Edison, dit keer in de categorie Nederlandstalig voor zijn afscheidsalbum ’t Is mooi geweest.

Op Twitter oogsten zowel het programma als Rob de Nijs veel lof.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo