Entertainment/Gossip
2068259962
Gossip

Broer en zus nog altijd woedend op Mariah Carey

De biografie die Mariah Carey in september 2020 uitbracht, is niet bij iedereen goed gevallen. Carey’s broer Morgan (61) klaagde haar in maart aan, omdat er volgens hem onjuistheden in het boek staan. Zo zou Mariah hem als ’gewelddadig’ omschreven toen ze als kinderen opgroeiden, iets waarmee Morgan het absoluut niet eens is. Dit meldt Page Six.

Mariah laat op haar beurt nu weten ’dat ze het niet allemaal zo bedoeld heeft’. De zangeres heeft via haar advocaten naar buiten gebracht dat haar verhaal juist bedoeld is om jonge mensen ervan te laten doordringen dat je het ondanks een moeilijke jeugd toch ver in het leven kunt schoppen.

„Het verhaal over Mariah’s opvoeding, binnen een disfunctionele en soms gewelddadige familie, heeft ze geschreven om mensen in soortgelijke situaties hoop te bieden. Dat er licht aan het einde van de tunnel is, dat je nooit moet opgeven en altijd je dromen moet blijven volgen”, aldus een woordvoerder, die niet specifiek wilde ingaan op de aanklacht van Mariahs broer Morgan.

Morgan claimt dat Mariah hem zeer eenzijdig heeft weggezet als een vervelend en gewelddadig persoon, terwijl juist hun vader degene zou zijn geweest met losse handjes. „De waarheid wordt hier een beetje verdraaid naar eigenbelang en daarmee ga ik niet akkoord.”

Ook Mariahs zus Alison (59) spande al eerder een rechtszaak aan wegens onjuistheden in het boek. Die zaak loopt nog steeds.