2069120
Entertainment

Harry en Meghan stralend op verjaardag Charles

Drie dagen na hun bruiloft staat de zeventigste verjaardag van prins Charles op de agenda van Harry en Meghan. Voor het stel is het hun eerste verplichting als pasgetrouwd stel. Ze zagen er stralend uit!

Ondanks dat Charles pas op 14 november jarig is, besloot hij zijn verjaardag nu al te vieren. Hij gaf een tuinfeest bij Buckingham Palace en nodigde zo’n zesduizend mensen van verschillende goede doelen uit.

In zijn speech had Harry niet alleen warme woorden voor zijn vader. Hij stond ook stil bij de aanslag in Manchester, dinsdag precies een jaar geleden. Ruim 250 mensen die vorig jaar betrokken waren bij de hulpverlening waren bij het feest aanwezig.

Harry kreeg ook de lachers op de hand toen hij tijdens zijn speech werd aangevallen door een bij. Toen de prins halverwege zijn toespraak was, stopte Harry plots en zei hij lachend: „Phff... Die bij had me bijna!”

Maandag kwamen Harry en Meghan weer thuis, nadat ze het weekend in Windsor hadden doorgebracht. Hun huwelijksreis laat nog even op zich wachten, maar naar verluidt reizen ze binnenkort naar Ierland voor een klein voorproefje.