Nieuws/Entertainment
2071566
Entertainment

Matthew McConaughey high op set The Beach Bum

Snoop Dogg heeft op de filmset van de komedie The Beach Bum nep-marihuana vervangen door echte wiet zonder dat zijn medespeler Matthew McConaughey dit doorhad.

Matthew McConaughey speelt in de film van Harmony Korine de rol van de geliefde bandiet Moondog. In de talkshow Jimmy Kimmel Live! vertelde Matthew dat zijn tegenspeler Snoop Dogg graag grapjes met hem uithaalde op de set en hem met draaiende camera’s zelfs marihuana liet roken.

„Het was leuk, de hele draaiperiode”, zei de Oscar-winnaar. „Er is een scène waarbij ik met een writer’s block naar Snoop ga en Snoop me magische wiet aanbiedt. In de film gebruiken we daarvoor gemalen oregano en zo. Toen we de scène van zes minuten draaiden, onthulde hij dat het geen rekwisieten waren, maar echte Snoop-wiet. De uren die daarop volgden heb ik hem geen woord Engels meer horen spreken.”

Verrassing

De verhaallijn van The Beach Bum blijft nog een verrassing. Andere rollen zijn er voor Isla Fisher, Zac Efron, Martin Lawrence en Jonah Hill. Matthew: „Het was geweldig. Ik kan niet geloven dat ik daarvoor betaald ben.”

The Beach Bum verschijnt later dit jaar in de Amerikaanse bioscopen.