Nieuws/Entertainment
207178546
Entertainment

Fans enthousiast over transformatie Frans Duijts

Frans Duijts

Frans Duijts

Frans Duijts onderging afgelopen jaar een maagverkleining in augustus. In oktober was de 40-jarige zanger al 20 kilo kwijt. Ondertussen is Frans nog steeds fanatiek bezig met diëten en dat werpt zijn vruchten af. Fans zijn laaiend enthousiast.

Frans Duijts

Frans Duijts

Frans woog 123 kilo voordat hij aan de operatie begon. Zijn doel is om ’gezond oud te worden’, hij wil niets liever dan zijn kinderen zien opgroeien. Dat hij er daardoor ook beter uitziet scheelt hem weinig, zo liet hij eerder weten.

Ondanks dat Frans het niet voor het uiterlijk doet krijgt hij veel positieve reacties op zijn uiterlijk. Vrienden van de zanger laten hun positieve reacties achter onder een foto die Frans maandag plaatste op sociale media. Collega Wolter Kroes reageerde: „Top vriend!!! Je ziet er super uit!” Zangeres Romy Monteiro reageerde ook: „Wat zie je er goed uit! Chapeau!!”

Fans zijn ook erg te spreken over de transformatie van de zanger. Zo reageert iemand: „Tjee Frans je lijkt wel een jonge God met die blauwe kijkers. Je ziet er goed uit. Je vrouw en de meiden zullen vast heel trots zijn op jou.” En een ander reageert: „Jeetje je ziet er echt 10 jaar jonger uit!”