Entertainment/Sterren
2073727131
Sterren

Roy Donders wil ’graag trouwen’ met Michelle

Roy Donders en zijn vriendin Michelle.

Roy Donders en zijn vriendin Michelle.

Eerder dit jaar maakte de Tilburgse Roy Donders (31) bekend voor de Eindhovense Michelle te zijn gevallen. De stylist lijkt zelfs al klaar te zijn voor de volgende stap, namelijk ’trouwen’ en wellicht ’een kind krijgen’.

Roy Donders en zijn vriendin Michelle.

Roy Donders en zijn vriendin Michelle.

„We zijn dolgelukkig en hebben het hartstikke leuk”, vertelt Roy aan RTL Boulevard, als hij wordt gevraagd naar zijn relatie met Michelle. „We zijn super verliefd en het wordt alleen maar steeds mooier, leuker en beter.”

De zanger is tot over zijn oren verliefd en laat er dan ook geen gras over groeien. „Ik zou ook wel graag willen trouwen in de toekomst, dus er is nog genoeg in het vooruitzicht. Misschien ooit nog een kindje, wie weet.”

Griekenland

Roy leerde Michelle kennen toen hij vorig jaar op vakantie was in Griekenland. Terwijl zij toentertijd nog een relatie had met iemand, stond de zanger ervan te kijken dat hij gevoelens kon krijgen voor een vrouw. De twee besloten voor elkaar te gaan en zijn sinds maart samen.

Luister ook naar de mini-podcast Strikt Privé, waarin Evert Santegoeds en Jordi Versteegden de trouwplannen van 'de stylist van het Zuiden' bespreken: