Entertainment/Sterren
2074104030
Sterren

Demi Lovato wil voortaan aangesproken worden met ’hen’ en ’hun’

Demi Lovato identificeert zichzelf als non-binair. Dat heeft de artiest bekendgemaakt op Instagram. Daarmee vraagt Lovato ook om voortaan niet meer aangesproken te worden met ’zij’ of ’haar’, maar met ’hen’ en ’hun’.

„Elke dag dat we wakker worden, krijgen we een nieuwe kans en de kans om te zijn wie we willen”, schrijft de 28-jarige Demi. „Jullie hebben mijn goede en slechte kanten gezien en alles ertussen. Vandaag is de dag aangebroken dat ik meer van mijn leven met jullie kan delen en ik ben zo blij.”

De artiest vertelt dat zij nog steeds veel bezig is met zichzelf worden, maar dat dat langzaam komt. „Nu ik dit met jullie deel, stel ik me enorm kwetsbaar op”, sluit Lovato af. „Ik doe dit voor mensen die niet met hun dierbaren hebben kunnen delen wie ze werkelijk zijn.”

Demi kreeg grote bekendheid als kindster, onder meer in de Disney Channel-film Camp Rock. Vervolgens ging de artiest vooral door met muziek maken. Lovato had een tijd een relatie met acteur Max Ehrich. In 2020 werd ze door Max ten huwelijk gevraagd, maar eind 2020 liep de relatie stuk.