Nieuws/Entertainment
2077862595
Entertainment

Stevie Nicks waarschuwt muzikanten in spé: spaar voor afkickkliniek

Volgens Stevie Nicks kan iedereen die een muziekcarrière ambieert maar beter vast wat geld opzij zetten om later te gebruiken voor een afkickkliniek. Dat zegt de zangeres tegen The Mirror.

De 72-jarige Stevie heeft tijdens haar carrière zelf ook ervaring met verslaving. Volgens haar is het voor muzikanten onmogelijk om niet in een neerwaartse spiraal te komen. „Ik denk ook niet dat je een drugsverslaafde kan vertellen wat hij moet doen. Ik denk dat een drugsverslaafde zelf een keer wakker moet worden en moet beseffen ’ik ben een drugsverslaafde, ik ga dood en ik ga het niet meer doen’ of ’breng me naar het ziekenhuis.’”

Volgens Stevie waren het niet alleen de artiesten zelf, maar ook huisvrouwen, advocaten en iedereen in de muziekindustrie die zich in haar tijd vergrepen aan drugs. „Ik zou het nu niemand meer aanraden om ermee te beginnen. Als mensen het toch willen doen, dan zeg ik altijd dat ze vast een spaarrekening moeten openen en geld weg moeten zetten voor de afkickkliniek. Het kan zo 30.000 dollar kosten om er vanaf te komen, dus begin er gewoon niet aan.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo