Nieuws/Entertainment
2086057311
Entertainment

Drake verdrietig over ’onjuiste uitspraken’ vader

De ruzie tussen Drake en zijn vader Dennis Graham is tot een dieptepunt gekomen. Het is inmiddels zo slecht gesteld tussen de twee, dat de rapper zich genoodzaakt voelde om via Instagram Stories zijn gal te spuien over zijn pa, die het niet eens met de wijze waarop zijn zoon hem portretteert in zijn liedjes.

„Ik werd wakker met een ontzettend gekwetst hart. Mijn vader zal alles zeggen tegen wie maar naar hem wil luisteren. Het is triest wanneer je familie zich zo opstelt, maar wat kunnen we doen aan mensen met wie we opgescheept zitten. Alles wat ik heb gezegd was waar en de waarheid is voor sommige mensen moeilijk om te accepteren”, aldus Drake.

In de liedjes 0 to 100 en Look What You’ve Done gaat de rapper gedetailleerd in op het feit dat zijn vader er nooit voor hem is geweest, zich niet aan afspraken hield en geen alimentatie aan zijn moeder betaalde.

Volgens Dennis zou Drake gezegd hebben dat hij slecht spreekt over zijn vader in zijn nummers, ’omdat dat nou eenmaal goed verkoopt’. Iets waarop hij zijn zoon aangesproken zou hebben, wat Drake op zijn beurt weer ontkent.