Entertainment/Sterren
2090928156
Sterren

Linda de Mol: ’Ik heb mijn relatie met Jeroen verbroken’

Nadat bandleider Jeroen Rietbergen (50) eerder erkende dat hij relaties van ’seksuele aard’ heeft gehad met vrouwen die betrokken waren bij The Voice, heeft Linda de Mol (57) maandagochtend op haar website Linda.nl een statement naar buiten gebracht over hun relatie. De presentatrice geeft aan dat ze de relatie met Jeroen heeft verbroken en dat hij niet meer bij haar woont.

Ze schrijft: „Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet. Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.”

Linda sluit het statement af met: „Dank voor alle lieve en begripvolle berichten en appjes, dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is.” Linda en Jeroen hadden sinds 2007 een relatie.

Tekst loopt door onder de video.

Vertrouwen

Bronnen vertelden gisteren nog aan Privé dat zij weinig gaven voor het voortbestaan van de liefdesrelatie die veel eerder in zwaar weer verkeerde. Toch vertrouwde Linda hem volkomen. Dat bleek vorig jaar nog, toen ze promotie maakte voor de film Alles op tafel, waarin zeven vrienden hun telefoon op tafel gooien en iedereen van elkaar de berichtjes daarop kan lezen. In interviews vertelt Linda hoe het zit met de hare: zij heeft de toegangscode van Jeroen, hij die van haar. Ze hebben voor elkaar geen geheimen. „Ik vertrouw hem voor honderd procent. Ténzij”, zegt ze er dan nog lachend achteraan. „Hij een tweede toestel heeft…”

Zo’n toestel schijnt er volgens insiders inderdaad te zijn geweest: VERSTOPT ONDER DE STOEL VAN ZIJN PORSCHE, zoals in De Telegraaf vandaag te lezen staat. Lees het hele verhaal.

Johnny de Mol vertelt dat hij de situatie rond The Voice heel vervelend vindt. Hij is meteen bij zijn tante Linda de Mol langsgeweest en heeft met zijn vader John gebeld. Artikel gaat verder onder de video.

Onderzoek

RTL en producent ITV hebben een onafhankelijk onderzoek ingesteld naar de aantijgingen. In het programma BOOS van Tim Hofman wordt het onderwerp donderdag uitgebreid behandeld. Daarin komt ook The Voice-coach Ali B aan bod. Tegen hem is aangifte gedaan, naar verluidt door een oud-kandidaat. Zijn collega-coach Anouk maakte zondag bekend niet meer terug te keren bij het programma.

Verslaggever Jordi Versteegden sprak met een aantal betrokkenen. Een van hen is Lieke van Lexmond, de ex van Jeroen Rietbergen.

Tips of weet u meer? App naar onze WhatsApp-tiplijn. Zet het nummer in je telefoon: +31613650952