Entertainment/Gossip
2096289081
Gossip

Madonna koopt miljoenenvilla van The Weeknd

Hoewel de onroerendgoedportfolio van Madonna al rijkelijk gevuld is, kon de zangeres het niet nalaten om nog een optrekje aan haar lijst toe te voegen. Madonna kocht voor ruim 16 miljoen euro de villa die voorheen bewoond werd door The Weeknd. Het huis is gelegen in Hidden Hills, net buiten Los Angeles. Dit meldt The Wrap.

Madonna woonde de afgelopen jaren met haar kinderen in Lissabon, waar haar zoon David in de jeugdopleiding van de Portugese topclub Benfica speelde. Daarnaast was ze regelmatig in haar riante penthouse in New York of het vakantiehuis in The Hamptons. Wanneer ze voor langere tijd aan de westkust verbleef huurde ze huizen in de omgeving van Los Angeles. Het feit dat ze nu een eigen pand heeft gekocht heeft volgens bronnen te maken met het feit dat er een biopic over haar leven verfilmd gaat worden, die de zangeres wil regisseren en waaraan ze heeft meegeschreven.

De villa die 'Madge' heeft gekocht van The Weeknd heeft 9 slaap-en badkamers, die verdeeld zijn over het 'hoofdhuis' en het gastenverblijf. Uiteraard is het optrekje voorzien van alle denkbare luxe, zoals een zwembad, spa, gym, buitenkeuken en muziekstudio.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo