Entertainment/Gossip
2096483569
Gossip

Kim Kardashian houdt nog steeds van Kanye

Kim Kardashian en Kanye West mogen dan een punt achter hun huwelijk hebben gezet, de liefde is zeker nog niet voorbij. Sterker nog, de realityster houdt nog altijd van haar ex.

„Fijne verjaardag. Ik hou voor altijd van je”, schrijft Kim dinsdag, op de 44e verjaardag van Kanye, op sociale media. Ook in haar Stories op Instagram staat Kim stil bij de verjaardag van Kanye. Ze plaatste verschillende foto’s, waaronder een van hem als kind en een waarop de rapper met hun vier kinderen staat.

Kim vroeg drie maanden geleden de scheiding aan. Het ging al langere tijd niet goed tussen de twee. Zo zou Kim het erg moeilijke hebben gehad met zijn wispelturigheid, zijn vele tirades op Twitter en het feit dat hij - zonder succes - probeerde de nieuwe president van de Verenigde Staten te worden.

De realityster vertelde vorig jaar voor het eerst over de impact die de bipolaire stoornis van de rapper had op hun gezin. Ondanks zijn moeilijke gedrag omschreef Kim haar man toen als ’een briljant maar gecompliceerd persoon’.