Nieuws/Entertainment
2096777015
Entertainment

Ali B reageert op gestolen Bentley: ’Dit verhaal is heel ongeloofwaardig’

Ali B

Ali B

Ali B heeft gereageerd op het nieuws dat een 73-jarige man er vandoor is gegaan met zijn Bentley, nadat hij met een vuurwapen gedreigd zou hebben. Volgens Ali B klopt er helemaal niets van dit verhaal.

Ali B

Ali B

„Ik lees allemaal berichten in de media dat een 73-jarige man gevlucht is in mijn auto. Ik wil voor de duidelijkheid melden dat dit verhaal ongeloofwaardig is”, laat hij weten op Instagram.

„Ik heb de auto uitgeleend aan een vriendin van mij en deze vandaag ook weer bij haar opgehaald. Zij reed met haar kinderen in mijn auto toen zij gecontroleerd werd zoals vele andere auto’s vandaag in Vinkeveen gecontroleerd zijn. De auto is niet in beslag genomen of op een andere manier onderwerp van politieonderzoek”, gaat Ali B verder.

„De politie heeft mij ook niet benaderd voor vragen, wat in zo’n situatie wel voor de hand ligt. De berichtgeving lijkt dan ook niet te kloppen.”

Vrijdagavond kwam het nieuws naar buiten dat de politie met man en macht op zoek was naar de 73-jarige man die aan haal de zou zijn gegaan met de auto van Ali B. Een woordvoerder liet aan Shownieuws weten dat het inderdaad om de auto van de rapper zou gaan, maar Ali B spreekt dat nu dus tegen.