Entertainment/TV
2099937530
TV

Kijkers ’Over mijn lijk’: ’En wij ons maar druk maken over een paar weken niet shoppen’

Patrick en presentator Tim Hofman.

Patrick en presentator Tim Hofman.

Met de start van een nieuwe reeks van Over mijn lijk zijn kijkers opnieuw geraakt door het programma. Op Twitter is er veelal te lezen dat het zorgt voor een stukje relativering tijdens de lockdown. „En wij ons maar druk maken dat we een paar weken niet kunnen shoppen of zuipen in de kroeg. Kijk naar Over mijn lijk voor een portie relativering.”

Patrick en presentator Tim Hofman.

Patrick en presentator Tim Hofman.

Iemand schrijft: „Enorm mooi in beeld gebracht, samen met @JWRoodbeen. Een prachtig document waarbij corona vervaagt”, terwijl een ander een compliment aan presentator Tim Hofman uitdeelt: „Weer diep onder de indruk van @OverMijnLijk. Respect voor alle helden. Complimenten voor de wijze waarop @debroervanroos ons meeneemt in hun levens.”

Volgens stichting Kijkonderzoek deed de eerste uitzending van het tweede seizoen met Tim Hofman het nog beter dan vorig jaar. Er hebben maar liefst 1,2 miljoen mensen gekeken, tegenover 1 miljoen kijkers in 2021. Tim Hofman nam afgelopen seizoen de presentatie over van Valerio Zeno. Het programma won in 2020 de Televizier-ring.

Een greep uit de vele reacties op Twitter: