Nieuws/Entertainment
2104333373
Entertainment

Ariana Grande klaagt Forever 21 aan na jatwerk

Ariana Grande is niet zo blij met Forever 21. De Amerikaanse modeketen heeft namelijk een nieuwe campagne gelanceerd waarin haar naam wordt gebruikt en een model te zien is dat sprekend op de zangeres lijkt. Volgens Ariana is dat misleidend omdat zij er niet bij betrokken is. Ze is dan ook naar de rechter gestapt, melden verschillende Amerikaanse media.

De zangeres werd eerder door Forever 21 benaderd voor een samenwerking, maar dat zag Ariana niet zitten vanwege het geld. De modeketen zou nu de gepitchte campagne alsnog hebben gelanceerd en een lookalike van de zangeres hebben gebruikt.

In het reclamespotje is daarnaast Ariana’s hit 7 Rings te horen en zijn er beelden uit haar videoclips en albumhoesje nagedaan. Volgens de zangeres is het verwarrend voor fans omdat het doet vermoeden dat het om een samenwerking gaat. Ze eist dan ook een schadevergoeding van 10 miljoen dollar voor het zonder toestemming gebruiken van haar naam om producten te promoten. Forever 21 heeft nog niet gereageerd.