Nieuws/Entertainment
2111104
Entertainment

’Drake zorgt financieel voor zoon’

Drake staat de moeder van de zoon die hij heeft met pornoster Sophie Brussaux financieel bij. Dat melden verschillende bronnen aan Us Weekly.

Eerder deze week rapte concurrent Pusha T over het jongetje Adonis, dat Drake volgens het nummer geheim zou houden. De Canadese rapper heeft inderdaad nooit publiekelijke uitspraken gedaan over de baby, maar volgens insiders onderhoudt hij Sophie al sinds ze zwanger raakte. Wel zou hij op korte termijn een dna-test willen laten doen, om vast te stellen dat Adonis echt van hem is.

De drievoudig Grammy-winnaar werd begin 2017 in Amsterdam gespot met Sophie. Drie maanden later vertelde ze aan TMZ dat ze zwanger was van de rapper. Ze publiceerde een sms-gesprek, volgens haar met Drake, waarin hij haar vroeg een abortus te ondergaan. Een woordvoerder van de muzikant liet toen weten dat Sophie toe had gegeven relaties te hebben met meerdere mannen. De zegsman gaf aan dat als het kind inderdaad van Drake zou blijken te zijn, hij zijn verantwoordelijkheid zou nemen.