Nieuws/Entertainment
2115481721
Entertainment

Oprah Winfrey koopt historische ranch Jeff Bridges

Oprah Winfrey heeft haar vastgoed-portfolio uitgebreid door het huis van acteur Jeff Bridges in Montecito, Californië aan te schaffen. Het betreft een pand uit 1919 dat in Spaanse stijl is gebouwd en een flinke lap grond er omheen heeft. Oprah, de buurvrouw van Bridges, betaalde ruim 6 miljoen euro voor het historische optrekje.

Jeff zette zijn huis al eens eerder te koop, maar toen hapte Oprah nog niet toe. Naarmate de prijs zakte trok de presentatrice haar portemonnee en betaalde ze uiteindelijk dezelfde prijs die de acteur er zelf ooit voor neerlegde. Naast het 'hoofdhuis' is er een riant gastenverblijf, een poolhouse, een uitgebreide paardenstal met alle benodigde faciliteiten en kunnen de bewoners een duik in het zwembad nemen, om daarna te relaxen in de jacuzzi.

Winfrey maakt er een sport van om zoveel mogelijk huizen in haar buurt te kopen, om zo haar eigen landgoed verder uit te breiden. Naast haar villa in Montecito, waar ook Ellen DeGeneres een van haar buurvrouwen is, bezit Winfrey ook nog een huis op Orcas Island, een chalet in Telluride, Colorado en een ranch op het eiland Maui in Hawaii.