Nieuws/Entertainment
2116753
Entertainment

Boer Geert heeft nu Ria in plaats van Geertje

Boer Geert weet inmiddels zijn weg te vinden in de liefde

Boer Geert weet inmiddels zijn weg te vinden in de liefde

Boer Geert had zijn vriendin Geertje een ultimatum gesteld, schreef Privé vorig jaar al, toen bleek dat zij naar Curaçao zou emigreren. Nu is het duidelijk dat de twee niet samen verder gaan. Maar lang heeft boer Geert niet bij de pakken neergezeten...

Boer Geert weet inmiddels zijn weg te vinden in de liefde

Boer Geert weet inmiddels zijn weg te vinden in de liefde

Nadat hij aan het datingprogramma heeft meegedaan, alweer drie jaar geleden, heeft Geert de smaak van het daten te pakken. „Alleen daarom zou je meedoen met Boer Zoekt Vrouw; het maakt het zo gemakkelijk om op een vrouw af te stappen”, vertelt hij bij RTL.

En dat heeft hij dan ook gedaan, zodra het duidelijk werd dat het tussen hem en Geertje afgelopen was, de tweede relatiebreuk na zijn deelname aan het veelbekeken tv-programma. In maart vorig jaar liet hij Geertje dan wel naar Curaçao emigreren „Ze had me wel ten huwelijk gevraagd en of ik dan bij haar kwam wonen, maar als dat de reden is, dan hoeft het voor mij niet.”

Ria

Hij gaf haar nog een jaar om te kijken hoe het uitpakte. Maar de relatie overleefde de afstand niet. „Het is veel te ver uit elkaar. Drie weken geleden was ze in Nederland en toen was ze ook niet bij me langs geweest, dus toen dacht ik: ’laat maar’.”

En niet getreurd, tijdens een barbecue voor vrijgezellen in het Groningse Ter Apel sloeg er opnieuw een vonk over. „Toen ik Ria (57) zag staan, dacht ik: ’Dat is niet mis’. Ik val op blond, spontaniteit, leuke lach.” En gezellig hebben ze het ook al samen. „Ze is hier bijna iedere dag. Ze brengt eten, ze kookt. Ze heeft de was al eens gedraaid.” Het is dan ook hartstikke gezellig samen, vindt Geert. „Ja, ik ben wel verliefd.”