Nieuws/Entertainment
2117589
Entertainment

Kendall en Kylie niet bij bruiloft halfbroer

Kendall en Kylie Jenner

Kendall en Kylie Jenner

Bijna de hele familie Jenner heeft het laten afweten op de bruiloft van Brody Jenner. De 34-jarige realityster trouwde zaterdag op het Indonesische eiland Sumba met zijn grote liefde Kaitlynn Carter. Grote afwezigen waren Kendall, Kylie en Caitlyn.

Kendall en Kylie Jenner

Kendall en Kylie Jenner

Kendall was op een date met basketballer Ben Simmons en Kylie ging liever op stap in Hollywood met beste vriendin Jordyn Woods. Caitlyn was zaterdag op een gala-evenement in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Dat meldt E! News.

Brody vertelde eerder aan People dat hij Kylie en Kendall wel had uitgenodigd. „Ik heb nooit iets gehoord van mijn twee zusjes. Ze hebben niet eens laten weten dat ze niet komen. We zullen ze missen. Ik had graag gezien dat ze erbij waren.” De The Hills-ster zei wel een reactie te hebben gehad van Caitlyn , maar zij had werkverplichtingen waar ze niet onderuit kon komen.

Brody is de tweede zoon van - toen nog - Bruce Jenner en Linda Thompson. Voor zijn huwelijk met Linda was Bruce getrouwd met Chrystie Scott. Met haar kreeg hij een zoon en een dochter. Na zijn huwelijk met Thompson trouwde Bruce met Kris Kardashian. Met haar kreeg hij dochters Kendall en Kylie. In 2015 maakte Bruce bekend voortaan door het leven te willen als Caitlyn.