Nieuws/Entertainment
2118862023
Entertainment

Max Verstappen maakt nieuwe liefde wereldkundig

Formule 1-coureur Max Verstappen laat op Instagram zijn nieuwe vriendin zien. Hij is samen met Kelly Piquet, dochter van drievoudig F1-wereldkampioen Nelson Piquet en de ex van Daniil Kvyat.

Verstappen schrijft: „Gelukkig nieuwjaar allemaal! Laten we van 2021 een jaar maken om te onthouden. Ik wens jullie succes, liefde en geluk, net als ik heb gevonden.”

Piquet, een Braziliaans model, was eerder samen met F1-coureur Daniil Kvyat, met wie ze in 2019 een dochter kreeg. Kvyat reed afgelopen jaar voor AlphaTauri, maar zijn contract werd niet verlengd. Eerder reed hij ook voor Red Bull Racing, maar moest daar in mei 2016 plaatsmaken voor Verstappen. Piquet heeft een Nederlandse moeder: Sylvia Tamsma. Haar broer Nelson (Nelsinho) Piquet was ook Formule 1-coureur.

De geruchten dat Verstappen (23) iets zou hebben met Piquet (32) staken afgelopen november de kop op, toen de racer reageerde op een Instagram-post van het model met ’samen kunnen we uitdagingen aan’. Afgelopen oktober werd bekend dat hij weer single was na een relatie van twee jaar.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd