Nieuws/Entertainment
2120589417
Entertainment

Premium

Het beste van De Telegraaf

’Een hele invasie in m’n keuken’

Omroep Max test na B&B’s nu huiskamerrestaurants

Hélène, hier met vriend Gerrit, begon na een carrière in het onderwijs een huiskamerrestaurant. „Ik had ook kunnen meedoen.”

Hélène, hier met vriend Gerrit, begon na een carrière in het onderwijs een huiskamerrestaurant. „Ik had ook kunnen meedoen.”

Ergens in Noord-Brabant wordt eigen geschoten wild op tafel gezet, op een eettafel in West-Friesland gerechten van een Italiaanse oma en in een woongemeenschap prijkt een vegan buffet. De keuze is reuze in Nederlandse huiskamerrestaurants, blijkt uit het nieuwe Max-programma Uit mijn keuken. In de eerste aflevering staat vanavond het mediterraan georiënteerde kookhuis van Hélène uit Drenthe centraal.

Hélène, hier met vriend Gerrit, begon na een carrière in het onderwijs een huiskamerrestaurant. „Ik had ook kunnen meedoen.”

Hélène, hier met vriend Gerrit, begon na een carrière in het onderwijs een huiskamerrestaurant. „Ik had ook kunnen meedoen.”

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF