Entertainment/Gossip
212239499
Gossip

Dochter: Roseanne Barr dwong me te overleven in de wildernis

Roseanne Barr

Roseanne Barr

De dochter van Roseanne Barr doet een boekje open over haar ervaringen met de comédienne. In haar memoires This will be funny later schrijft Jenny Pentland volgens The New York Post onder meer dat Barr haar liet ontvoeren en ze daarna gedwongen twee maanden in een survivalkamp in Utah moest doorbrengen.

Roseanne Barr

Roseanne Barr

De nu 45-jarige beweert dat er op haar vijftiende ineens een groep mannen voor de deur stond bij haar huis in Los Angeles, ze vervolgens werd geboeid en meegenomen naar een opvoedingskamp in de staat Utah. Daar zou ze hebben moeten overleven op pinda’s, rozijnen en bonen. Ze zegt dat ze op een gegeven moment een andere ’bewoner’ van het kamp heeft geholpen een eekhoorn te villen, en als dank de poot van het beest te eten kreeg. Ook claimt Pentland te zijn geslagen door een van de medewerkers van het opvoedinstituut.

Pentland schrijft dat haar moeder haar vanaf haar dertiende geregeld liet opnemen. Barr had er volgens haar dochter vooral problemen mee dat Pentland te dik was. Comedian Tom Arnold, die van 1990 tot 1994 was getrouwd met Barr, zou hebben meegewerkt aan haar opnames in verschillende instituten.

Volgens The New York Post komt Barrs kant van het verhaal niet aan de orde in het boek.