Nieuws/Entertainment
2126504
Entertainment

Shawn Mendes wil vieze onderbroek Justin Bieber kopen

Shawn Mendes

Shawn Mendes

Tijdens de meest recente aflevering van Carpool Karaoke hebben James Corden en Shawn Mendes de grootste lol tijdens hun ritje door Los Angeles. Natuurlijk zingen de twee de grootste hits van Mendes, maar ze bespreken ook uitgebreid de onderbroeken van Justin Bieber, hoe het is om eindelijk op jezelf te wonen en de obsessie van Mendes voor Harry Potter.

Shawn Mendes

Shawn Mendes

„Ik heb eindelijk mijn eigen huis. In het begin was dat echt stom”, vertelt Mendes aan James. „Je moet zelf koken en opruimen en dat is gewoon klote, maar uiteindelijk is het gelukkig wel leuk. Nee, ik lieg, mijn moeder komt langs om schoon te maken en ze doet mijn was...”

Voor Corden is dit de perfecte aanleiding om te beginnen over de onderbroeken van Justin Bieber. „Weet je dat hij iedere dag een nieuwe onderbroek aan doet? Ik denk dat hij ze online verkoopt.” Mendes is het hier mee eens. „Ik zou zijn onderbroeken kopen! Ik zou er 500 dollar voor over hebben, maar ik wil dan wel weten wanneer hij hem aanhad en wat hij ermee deed”, lacht hij.

Ook gaan ze uitgebreid in op de liefde van Mendes voor Harry Potter. „Op een schaal van tien ’ik ben een superfan’ tot nul ’ik haat het’, waar sta jij dan?”, vraagt James zich af. „Bij 9,5. Ik heb zelfs een boek thuis, waarin ik alle toverspreuken heb opgeschreven. Ik ben gek op de magie en de toverstokken.” Tijdens het interview transformeert Mendes steeds verder in Harry Potter en is hij zelfs te zien als Albus Perkamentus.