Nieuws/Entertainment
2128163210
Entertainment

James Corden onthult meest onbeschofte celebrity

James Corden

James Corden

De Britse komiek James Corden heeft onthuld wie hij de meest onbeschofte celebrity vindt die hij ooit heeft ontmoet. Als host van zijn Late Late Show heeft hij regelmatig contact met de elite van Hollywood, maar ook privé omringd hij zich geregeld met andere beroemdheden. In een interview met Khloe Kardashian bekende hij over wie hij het minst te spreken is.

James Corden

James Corden

„Er was iemand. Ik denk niet we hem zullen vragen voor mijn show”, zei James tegen Khloe, die vervolgend aandrong: „Waarom zou je hem boeken als hij onbeschoft is? Wat kan het je schelen, vertel ons zijn naam.”

Uiteindelijk liet James de naam vallen en vertelde aan Khloe dat hij ooit bij een U2-concert was geweest met een acteur die bekend was van zijn rol als James Bond. „Pierce Brosnan. Ik denk niet dat hij een onbeschofte vent is, hij was het alleen tegen mij.”

Plekje vrij

„Brosnan was met een aantal vrienden en halverwege het concert vertrokken ze. We lieten hun plekje voor hen vrij. Ze bleven best lang weg, dus toen namen mijn vrouw en ik hun plek in. En toen, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, voelde ik een arm die me gewoon wegdrukte.”

Volgens Khloe moest Pierce Brosnan dronken zijn geweest. „Ik keek naar hem, maar hij keurde me geen blik waardig en nam gewoon zijn plek weer in”, vervolgde James zijn verhaal.

De populaire tv-host heeft dit jaar bijgetekend voor nog twee jaar The Late Late Show. De Brit gaat het programma in ieder geval tot het einde van het televisieseizoen 2021-2022 maken.