Entertainment/Royals
2130330257
Royals

Meisje (1) verkleed als Queen mét corgi’s verrast door koningin Elizabeth

Bij Halloween denk je niet meteen aan de Queen, behalve als je thuis toch al twee corgi’s hebt. Dus ging de Amerikaanse Jalayne Sutherland (1) verkleed als koningin Elizabeth op de foto, compleet met hoedje, parelketting, handtas en zelfs een pruik. Haar moeder stuurde het plaatje ’voor de grap’ naar het Britse koningshuis en zij en haar dochtertje zijn nu behoorlijk verrast.

Ze hebben een brief van koningin Elizabeth gekregen, geschreven door haar hofdame Mary Anne Morrison, vertelt ze aan The Sun. Die heeft daarin laten weten dat de Queen blij werd van de foto van Jalayne ’in haar prachtige outfit’ en bedankte hen voor hun brief en het kiekje. „Hare Majesteit vond het aardig van u om haar te schrijven.” Ook deelden ze nog wat weetjes over de corgi’s van de koningin; door de jaren heen heeft zij deze hondjes altijd als huisdieren gehad en is ze er dol op geweest. Ook nu heeft ze nog twee corgi’s en een dorgi, een kruising tussen een teckel en een corgi.

Moeder Katelyn deelde de foto’s in november al op Facebook en kreeg een hoop complimenten. „We wilden iets doen dat we met zijn allen konden doen. We zijn absoluut fans van de koninklijke familie. Terwijl we rondliepen met Halloween ontvingen we voortdurend complimenten, maar mijn favoriete waren die waarbij mensen voor Jalayne bogen of koninklijk naar haar wuifden en haar aanspraken met: ’Uwe Majesteit’.”