Nieuws/Entertainment
2134526
Entertainment

Johnny de Mol: Anouk had miskraam

Johnny de Mol is vanavond te zien in het SBS-programma 24 uur mandekking en daar onthult de presentator dat zijn vriendin, Anouk van Schie, een miskraam heeft gehad.

„We waren al een keer eerder zwanger en dat is misgegaan”, vertelt Johnny in gesprek met presentatrices Naomi van As en Ellen Hoog.

De 39-jarige presentator, die dit jaar de overstap maakte naar SBS, legt vervolgens uit hoe zijn relatie met Anouk tot stand kwam. „Drie jaar geleden of zo, waren we een beetje aan het appen en aan het doen. Toen hebben we afgesproken en toen was het eigenlijk al vrij snel beklonken”, aldus Johnny.

Huwelijk

Johnny zegt dat nadat Anouk opnieuw zwanger bleek te zijn, hij al vrij snel wist dat hij met haar wilde trouwen. „Ik heb het in een dag geregeld, samen met haar dochtertje.”

Onder leiding van de 4-jarige Kiki heeft hij vervolgens het huis versierd, alleen kon het meisje haar enthousiasme moeilijk verbergen. „Voordat Anouk binnenkwam en ik op mijn knieën kon zitten, riep Kiki al ’hij gaat je ten huwelijk vragen!’”, vertelt Johnny lachend.

Johnny is woensdagavond om 21.30 uur te zien in het tv-programma 24 uur mandekking, dat wordt uitgezonden op SBS 6.