Nieuws/Entertainment
2136540
Entertainment

Afscheidsbrief Kate Spade in nieuw licht door onthulling Andy

Kate en Andy Spade

Kate en Andy Spade

Nadat bronnen vertelden dat Kate Spade al langere tijd depressief was, doet echtgenoot Andy Spade later op de woensdag onthullingen die meer licht op de zaak werpen.

Kate en Andy Spade

Kate en Andy Spade

Volgens Andy was Kate namelijk niet alleen depressief vanwege hun scheiding waar zij niet achter stond, maar ook vanwege zakelijke problemen. En beide situaties zouden ervoor gezorgd hebben dat ze veel dronk. Andy meldde dit aan de politie, waarvan bronnen dat aan TMZ doorgaven.

Werd er eerder bericht dat haar man ook in het huis op het moment dat Kate zichzelf van het leven beroofde, nu vertelt de politie dat Kate alleen in haar appartement was toen ze zichzelf ophing in haar slaapkamer. Andy was op dat moment in zijn eigen appartement in de buurt, waar hij woonde sinds ze een paar maanden geleden uit elkaar gingen.

De onthulling werpt volgens TMZ een ander licht op het afscheidsbriefje van Kate aan haar dochter, waarin ze niet alleen schreef dat het niet de schuld van haar 13-jarige dochter was, maar daaraan toevoegde: ’Vraag papa’. Sommigen interpreteerden dat als een verwijt aan het adres van Andy, maar nu zou het kunnen slaan op de zakelijke problemen van het stel.